joi, 30 mai 2013

:)

"Impreuna cu ea mi-a stat inima in loc de 1000 de ori..."

Si ti-ar mai fi putut sta...e acolo,dar nu sti tu unde sa o cauti.E tot ea,doar ca nu sti sa o descoperi.Se lasa si acum alintata,dar nu mai sti tu cum sa faci asta.
Nu-i mai promite nimic,doar surprinde-o si iti promit ca va fi indeajuns.Nu-i spune nimic concret,doar arata-i si vei intelege ca tot ceea ce ti-a spus e adevarat.
Apropie-te cu rabdare si incearca sa-i intelegi micile nelamuriri si asa iti vei domoli si tu starea confuza ce o simti.
Daca vei reusi sa ajungi din nou sa i te joci in par si sa-i simti parfumul de aproape,vei intelege ca pana si buzele i-au ramas intacte ultimului vostru sarut.O vei simti trecandu-ti din nou mana prin par si strangandu-te in brate tare cum parca doar ea stia sa o faca.
Daca vei reusi sa simti din nou fluturasi in stomac,va fi complicat,pentru ca atunci temerile tale se vor adeveri din nou si din nou.Vei intelege ca un simplu impuls de moment a fost defapt un tumultos dor,iar ca sentimentele nu ti-au fost puse niciodata la indoiala.
Daca ii vei simti mana din nou in mana ta,vei realiza ca inca va mai leaga ceva.Daca inca o poza va mai surprinde impreuna,incompletul isi va spune iarasi cuvantul.
Daca vei reusi sa ajungi din nou fata in fata cu ea,doar voi doi,si ii vei putea observa sclipirea aceea pura,sa intelegi ca nu e intamplatoare.
Iar daca vei simti ce tu insuti stii ca trebuie sa simti,reusind din nou sa o saruti,n-o mai lasa sa plece!